Happy Mothersday...

God søndagskveld. Endelig kommet hjem igjen fra en liten svipptur til oslo. En herlig jente helg med masse bobler, et par drinker, god prat og flere episoder av friends. Kanonkjekt. Morsdag og min Mamma Munkejord har tatt seg en velfortjent ferie til sydligere strøk. Håper dere koser dere max nede i varmen ♥ Gratulere med dagen.

Kom fra dekket bord og rett til dekket middagsbord hos svigers med deilig lammelår. Og hjemme i stua sto en flott rosebukett å ventet på meg. aaa, har jeg den beste kjæresten eller hva? I am a lucky girl.

Oslo var dekket i vinterhvitt og her hjemme regner det godt, men kalle snømann holder enda ut selv om mildværet er på anmarsj. Litt deformert kansje men fremdeles like søt.

 

 

 

#morsdag #hverdag #livsstil #livstilblogg #blogg #snø

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits