På reisefot

Nå er jeg på vei til Oslo. Har kommet meg vell inn på Sola flyplass og nyter en Cesar salat og et godt glass med rødvin. Skuldrene er senket og "ferien" kan begynne. Men det er jo tross alt morsdag om bare få dager så jeg har laget et lite gavetips collage til deg. Den forrige var både for mor og valentines følte jeg.

Vi har alltid hatt som tradisjon å feire både mors og farsdag hjemme hos oss. Eller feire er vel et litt sterkt ord, markere er vel mer riktig. Bruker alltid å samles for enten middag og kake med kaffe eller bare kaffeslabberas med kake. Utrolig koselig, og så vanker det alltid en liten blomsterbukett da. For hva skal du kjøpe til noen som har alt?

I år reiser mine foreldre på ferie så da blir det ingen samling. Selv er jeg jo i oslo/lillestrøm og kommer ikke hjem før litt utpå søndagen.


adlinkes: 1.  Cocoo - 2. Kicks - 3. Nelly - 4. Michael Kors - 5. Floriss - 6. Cocoo - 7. Cocoo - 8. Kicks - 9. Cocoo -10. Kicks - 11. - Kicks

 

Med blomster kan du aldri gå feil, elsker selv å få friske blomster. Og har jeg muligheten kjøper jeg gjerne inn fredag slik at de kan nytes resten av helgen. Armbåndet på nr. 6 har jeg selv og er sååå fornøyd med dette at det skal investeres i flere modeller.

 

 

 

 

 

#gavetips #mote #sminke #moteblogg #reise #inspirasjon #livstil #livstilblogg #blogg #hverdag

 

Kommentarer

Kristiane Lie

07.02.2014 kl. 17:23
Gode tips ;)

Annette

07.02.2014 kl. 18:09
takk :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits