happy fredagsfjong

God fredagsmorgen ♥Det har vært noen uker siden jeg nå kom med et fredagsfjong tips til dere. Men når jeg kom over disse neglene følte jeg bare at jeg måtte. Passer jo kjempe fint til helgen.

Fikk pakket meg ferdig igår kveld og nå er jeg klar for en helg sammen med en god venninne i tigerstaden. Drar rett etter jobb så det var litt viktig for meg at jeg fikk pakket klart igår kveld. Det blir å kaste seg i dusjen - ordne hår riktig kjapt og så haste mot flyplassen. Synes det er greit med litt god tid. Fredagskveld vet en riktig ikke helt hvor mye trafikk det er..


 

Er det forresten lov å si at man er lykkelig over nyinnkjøpt kjøkkenvifte?, hehe - føler meg litt cheezy og aaaalt for voksen når jeg sier det slik. Men vi har hatt en vifte som har ult som et uvær og lyden har forplantet seg i hele huset. Til tider så utrolig plagsomt at vi bare måtte dra ut kontakten. Så når vi endelig fikk meket oss til å bestille ny og ny vifte topp så var det jo som å komme til en helt annen hverdag. Den nye er jo så stillegående som den forrige aldri har vært. Det er en drøm! Og jeg er sååå glad i den nye vifta mi.

oi som klokka løper. På tide å gjør seg klar til avreise jobb. Det er forresten OL åpning idag, noen som har planer om å få med seg den? selv er jeg nok rimelig langt inn i jabbing, vinkos og friends reunion.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#mote #inspirasjon #livsstil #livsstilsblogg #annettem #negler #diy #hverdag #moteblogg #gavetips #morsdag

Kommentarer

Anna Madelen

07.02.2014 kl. 08:37
God helg! :)

Annette

07.02.2014 kl. 08:40
Anna Madelen: tusen takk, right back at ya :)

Karianne Skillberg

07.02.2014 kl. 09:54
Fredagsfjong, så morsomt :) Ha en fin dag

Annette

07.02.2014 kl. 18:07
:) fjong er et lokalt uttrykk som brukes her på jæren. :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits