Gavetips

Med både morsdag og valentine´s for døren, har du mulighet til å spre dobbel glede! Derfor har jeg vært ute å funnet litt inspirasjon. Dagene går jo så fort nå mot helgen.

Adlinks 1. nelly - 2. nelly - 3. Kicks - 4.  New look - 5. nelly - 6. Kicks - 7. nelly - 8. nille - 9. Kicks - 10. nelly

 

Vær romantisk. Om ikke hver dag, så i hvert fall en gang i mellom...

Ellers hadde vi en flott dag i Rogaland igår - solen var ute og tittet fram (så jeg fra innsiden av kjøpesenteret..). Innen jeg slapp ut var solen på vei ned og laget flotte rosa skyer. Temperaturen stiger igjen og det føles ikke så veldig kaldt. Men lo an behold.. idag er vinden tilbake. Det kjennes som et steg fram og et tilbake. På stedet hvil. En dag med og en uten.

Frokosten står klar med en skyr og en latte. Alene på jobben idag og jeg har planer om å blåse opp en haug med ballonger og pynte for mor og valentine´s dag. Gjøre alt klar til helgens innrykk. Så er det hjem til pakking av koffert for oslo tur imorgen ettermiddag. Jippi. "gleder seg"

 

 

 

#hverdag #søndag #mote #annettem #gavetips #morsdag #tips #nillenorge #valentines

 

 

Kommentarer

theotherone

06.02.2014 kl. 13:52
Fin collage og bra tips. Aner ikke hva jeg skal kjøpe til mamma enda, men kanskje en av disse tingene eller flere :)

Ha en fin dag!

Annette

06.02.2014 kl. 19:01
theotherone: Takk :) så kjekt å høre. Håper å inspirere litt iallefall :) En flott dag til deg og :)

monica73

07.02.2014 kl. 00:23
Fint med sånne dager man har en mulighet til og gi noe ekstra til de man er glad i :)

Hehe,jeg leste litt nøyere på profil teksten din nå.En 25 år gammel jente i en 38 år gammel kropp.Det var godt sagt.Passer til meg selv også føler jeg.

Annette

07.02.2014 kl. 07:48
monica73: hehe :) passer nok flere det ja. I hodet er jeg ikke en dag eldre enn 25 (føles iallefall slik) men kroppen nærmer seg 40 og det kjennes. ;)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits