Shoe addict

Oi som jeg lenter etter våren nå. Vi hadde noen gode dager med pluss grader og uten stiv kuling. Men jammen så kom den tilbake igår, forergelig. Tok meg i å lengte etter åpen tå sko vær og bare legger vær. Har jo nesten glemt hvordan det er å gå i hæler så må trene meg opp igjen.

Det er for kaldt og beina er for slitne. Men ingen kan stoppe meg i å lengte og drømme om et par eller 10 nye par til garderoben. Den som hadde hatt eget skogarderobe gitt, eller iallefall egen skohylle. 

Litt skoinspo plukket fra pinterest kan jeg iallefall dele med dere:
Har lagt min elsk på de blomstrete skoene - de er bare rålekkre til en jeansjente som meg - må ha en statement sko da. Og elsk på de hvite og sorte skoene, eller vent. Elsker dem alle sammen. Jeg har arvet sko genet etter min mor. Det er jammen bra at jeg ikke jobber i en sko og/eller veskebutikk, hadde vært fint lite lønn igjen da er jeg redd.

mmm... lengter mot vår! Psst. Nelly har sko week denne uken, sjekk ut utvalger her.

 

 

 

 

 

 

#mote #sko #vår #fornemmelser #shoeaddict

Kommentarer

thetestsite

05.02.2014 kl. 09:36
Skopar nr 3!!! <3

Annette

05.02.2014 kl. 18:42
thetestsite: I know? looooove - å så flotte farger :)

Katharina Ursula

05.02.2014 kl. 22:02
Så utrolig mange fine! elsker sko jeg og :D

Annette

06.02.2014 kl. 07:59
Katharina Ursula: :) vil ha alle. selv om jeg ikke har plass til flere for øyeblikket :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits