happy 10th anniversary

Tenk, "boka" som forandra nettalderen er allerde blitt 10 år. Hvor har alle åra blitt av. Husker du når du selv ble bitt av basillen? Jeg ble medlem i 2007, så ja jeg var sen. Flere av mine venner hadde da allerede vært medlem en god stund, men jeg fatta ikke helt denne nye måten å kommunisere med. Det var liksom litt skummelt det.

Men det er vell ingen understatement å si at facebook har forandret vår hverdag en god del. Alt fra tale/skrivemåter, flirting, å holde kontakt - alt dette ble mye lettere. Men alt er jo ikke bare fryd å gammen med fjesboka heller, det kan være lettere å være utro og utrolig nok er det hele en tredjedel av skilsmissene som oppgir facebook som en årsak, for å ikke snakke om mobbing. Mobbing fikk et helt nytt navn med nettmobbing (veldig lett å gjemme seg bak skjermen å skrive noen stygge linjer)

En gjennomsnittlig bruker har 130 "venner" men de fleste av oss innrømmer at bare 10 % av disse er gode/reelle venner. 

all in all - it has been a revelution! Happy B-day :) vi ville ikke vært deg foruten. 

 

 

 

 

#jubileum #facebook #meninger #bursdag

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits