Work it..

Sitter her og nyter en god frokost en smule trøtt i trynet og støl i kne og lår. Hadde meg en treningsøkt igårkveld og jammen er jeg i dårlig form gitt. Armhevinger, hva er greia liksom. Jeg får det ikke til. Fy søren så svake armer jeg har. Noe jeg egentlig synes er en smule rart for jeg bruker store deler av arbeidsdagen til å løfte esker og diverse. Var så vidt jeg klarte å gjennomføre en armheving, yezuus - her bør jeg jo bli mye bedre eller? tips til hvordan en kan jobbe med å klare flere armhevinger?

Hadde en deilig mango smoothie etter endt trening, har alltid hørt at du skal ha noe rett etter trening for at musklene kommer seg raskere..Noen som har prøvd dette programmet forresten? surfer litt og ser på alle før og etter bildene etter disse 30 dagene og tar meg selv i å tvile på om de virkelig kan være sanne for mange av forandringene er kanon store. Kan du virkelig få så store utslag etter kun 30 dager - for om så er tilfelle. Give me some... Noen som har egen erfaring fra denne challengen?

 

 

 

 

#trening #motivasjon #exercise #workout #30dayshred #armhevinger

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits