New week, new start

Goooood morgen. Jeg er oppe, jeg er våken og jeg har masse energi. Slække søndag funker braNy uke, ny måned - nye muligheter. Og hvis jeg velger å tro wikipedia så starter våren her på jæren allerede den 11 februar og det er jammen ikke lenge til. Yohoo - kan nesten ikke vente. Men strengt tatt så er vell mars å regne som første vårmåned. Kjenner nesten at jeg blir våryr bare av tanken. 

Ny uke på trappene og mye som skal fikses og ordnes. Må også så smått begynne å planlegge for helgens jentetur til tigerstaden. Reiser for en friendsweekend til Addien min, gleder meg masse til det. Lenge siden vi sist møttes.

Og til slutt: Happy B-day daddy-o. Gratulere så masse med den store dagen din Pappa Munkejord - store 60 år. Håper du får mange flere gode år.


Jobben kaller. God mandag ♥

 

 

 

 

 

 

#bursdag #birthday #monday #mandag #hverdag #everyday

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits