slække søndag

Phuu. Jammen var søndagen her allerede. Hadde en veldig kjekk og vellykket 60 års fest igår og var ikke hjemme til sengs før klokken 0430. Kan faktisk ikke huske sist jeg var så sein tilsengs. Dermed sov vi helt til halv tolv idag. Føler fredag og lørdag har gått i ett med forberedelser og så tilslutt fest igår kveld. Det føles veldig godt med en slække søndag da.

Har nettopp kommet tilbake fra oppryddning så nå kan vi slappe av resten av søndagen. Tv, Te et magasin og en god bok = oppskriften på en riktig god og lat søndag.

Avslutter søndagen med et lite bileddryss fra jubilantens fest:

 

Et godt lag skal selvsagt inneholde diverse leker og innslag. Her i form av partybombe, pakkelek og revyinnslag! Møt Gudrund fra nærbø (orstad revyen):

 

 

 

 

 

#fest #selfie #celfie #søndag #lørdag #jubilant

Kommentarer

monica73

02.02.2014 kl. 17:09
Ser koselig ut.Gøy med jubileumsfester ;)

Annette

02.02.2014 kl. 21:19
monica73: ja det var en vellyket og kjekk kveld. :) alltid gøy å mimre de gamle litt:)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits