Arm Candy - Black n´gold

Jippi. Gått og ventet på at det ny innkjøpte blinget mitt skulle komme før helgen og det kom akkurat tidsnok til 60 års fest på lørdag.

Godbitene har jeg sikret meg her - masse flotte bling blings. Tar ca en liten uke fra bestilling til du har dem i postkassen. 

Nå gjenstår bare lørdagens antrekk...

 

 

 

 

#mote #armbånd #armcandy #bling

Kommentarer

Katarina

30.01.2014 kl. 19:53
Så utrolig fine. Det er så deilig med sånne ting som er veldig enkelt, men samtidig gjør en så stor forskjell. Ha en super kveld videre :)

Annette

30.01.2014 kl. 20:41
Katarina: Tusen takk. Er veldig fornøyd. Alltid like spennende å motta armbånd da jeg har liten vrist men disse passet perfekt. akkurat passe store :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits