Mangostund.

Jeg sitter her litt i limbo. Har ikke riktig våknet helt enda men er på vei. Fikk da kavet meg opp i 7 tiden idag. Tidligere enn før men alikevell litt i seneste laget føler jeg. Men kroppen skriker på søvn så da må den få det.

Prøvd meg på ny deilig smoothie med mango og kiwi. Denne var sommerlig og smakte fantastisk godt syntes jeg. En riktig C-vitamin bombe av en drikk.

Det er gøy å teste ut forskjellige oppskrifter og i en travel hverdag er dette et godt lite mellommåltid eller frokost for deg som er på farten. Ved frokost foretrekker jeg å skjære opp all frukten i forkant. Gjerne kvelden før og legge klar i kjøleskapet. Da tar det bare 1 minutt å lage når du da står opp morgenen etter. I akkurat denne smoothien hadde jeg i tillegg til 1 mango, 3 kiwi nypresset juice fra 1 appelsin. Denne kan sikkert sløyfes da både mango og kiwi er ganske myke frukter med mye saft. i.

Mango er ofte kalt kongen av frukt grunnet mange av sine gode egenskaper. Den er fullstappa av antioksidanter, Den er full i c vitaminer og fiber og hjelper til å holde kolesterolen i sjakk dersom du har problemer med for høy. Den er også god mot huden din, noe vi absolutt kan trenge i mørke vintermåneder. Bonus er kansje at mango har vitaminer som gjør at du brenner mere fett - wooho til det i januar, når julefettet skal bort.

Frukten er rik på A vitaminer og en kopp med mango til dagen tilsvarer 25 % av den daglige dosen av vitamin A. Denne vitaminen hjelper på tørre øyne, godt syn og mot nattblindhet.


 

Nå ser jeg at det endelig begynner å lysne ute. Da kan jeg begi meg til jobb. Må bare bøtte nedpå med kaffen min først. Ha en deilig lillelørda ♥

 

 

 

#smoothie #oppskrift #frokost #hverdag #mat #kosthold #healtyfood #healtyfruit #sunn

Kommentarer

RaversSpeech

29.01.2014 kl. 08:37
Mango er bare best!

Renie Landgraff

29.01.2014 kl. 09:20
Ser digg ut!

Annette

29.01.2014 kl. 18:27
RaversSpeech: kjempe deilig og minner meg om sommer og sol.. nam

Annette

29.01.2014 kl. 18:27
Renie Landgraff: :) nam nam
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits