Windy update

Innstilte ferjeoverganger og avblåste hustak. Det er bare litt av det som har skjedd her i helgen. Heldigvis ikke hos meg. Vi har hatt innekvelder med peiskos. Deilig og varmt. Peisen må vell være noe av den beste investeringen jeg noensinne har gjort. Den bare elsker jeg på uggne og kalde vinterdager/kvelder.

Tok oss en kjapp strandtur igår ettermiddag da faktisk solen tittet fram mellom vind og skylagene. Det blåste riktig så friskt og det var ekstra deilig å sette seg inn i bilen igjen etter en kjapp tur. Med frostbitt på fingrene og nesten nummne lår. hehe.

Tok jo turen også ut på lørdag for litt kos med søssen og Mamma Munkejord. Det blir 60 års feiring av Pappa Munkejord neste helg og i den anledning måtte det handles inn litt stasj og pynt. Så vi tok like godt turen til søstrene Grene i langgaten i sandnes. Det endte også med en felles deilig lunch hos Charles og de. Første gang jeg har vært der å spist til tross for at jeg har snakket om det utallige ganger. Fullstappa med folk , liten storm i kastene det stopper ikke jærbuen det.

Da smakte det ekstra godt med en spicy og varm suppe:Riktig deilig mandag til dere alle, nå kaller jobben igjen. Idag skal jeg ha litt ryddesjau å få fram nyhetene enda bedre.

 

 

 

 

 

 

#vinter #kos #windy

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits