Windy weekend

Jammen blåser det godt gitt. Stormen herjer i ytterkanten av distriktet og det har nå begynt å snø, snø! Sitter ved frokostbordet og kvier meg for å gå ut. Men ut må jeg - ærender som må utføres idag.

Utsikten igår morges kontra idag - foretrekker så absolutt gårsdagens!

Jeg vet med sikkerhet at peisen skal brukes flittig idag også. For vi har et riktig innevær. Ingenting er mer koselig enn fyll fyr, tente sterainlys og et godt varmt teppe når vinden uler rundt hushjørnet. Men før dette kan nytes må ullundertøyet på for en kjapp tur ut i snødrevet.

God lørdag.

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits