Its friday, woa


Kilde: Polyvore

 

God fredag. Har sovet utrolig godt inatt helt til kl. 0400 da jeg våknet med en heidundrande hodepine og stiv nakke. Var jo kjempevåken da men det var alt for tidlig til å stå opp så jeg fikk tilslutt sovna igjen og våknet til oppvekking 0700. Det er så utrolig lite kult å våkne opp bare noen timer etter at du har sovnet for da er du jo så mye trøttere enn før og tenker, hvorfor sto jeg bare ikke opp.

Har alikevell ingen stress idag morres. Frokost får jeg kjøpe når jeg kommer meg inn på jobb, bruker jo vanligvis være der nå men idag fikk sengen vinne.

Lenge siden jeg har hatt fredagsfjonge tips men kom over disse flotte neglene. Det nærmer seg jo valentines om noen uker så kanskje dette kan være et tips å jobbe mot?

Jeg må løpe ♣

 

 

 

 

 

#mote #negler #fredag #tips #DIY

Kommentarer

Tiffany & Daisy

24.01.2014 kl. 08:51
kjempe fin blogg :D

Katharina Ursula

24.01.2014 kl. 13:53
så kul neglelakk inspirasjon :D

Annette

24.01.2014 kl. 19:32
Tiffany & Daisy: tusen takk :) hyggelig å høre

Annette

24.01.2014 kl. 19:33
Katharina Ursula: takk :) må kanskje teste den ut selv og :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits