Bildedryss.. spellemann

Bedre sent enn aldri. Igår orket jeg ikke så mye annet enn å slenge beina på sofabordet og dett var igrunnen dett. Data var det siste jeg gadd tenke på. Sov godt gjorde jeg også når jeg endelig kom meg til sengs. Dessverre litt for godt. Våknet opp 0820 - jeg som normalt står opp kl. 0600.. å hui å hei, var bare å kaste på seg jobb klærne å fyke avgårde.

Espen har havna i filmkveld så da har jeg mulighet til å sortere igjennom lørdagens billedkarusell. Det ble litt bilder fra kvelden. Ikke ante jeg at Espen var så kjendiskåt.. hehehe. Men for å oppsummere kvelden så var den alt i alt kjekk. Startet opp med litt mat før vi tok turen til konserthuset og årets se og bli sett fest. Ikke helt min greie, men gøy å ha prøvd.

Syns egentlig det var litt tomt i salen jeg. Spesielt nede på gulvet, men hva vet vell jeg. Men er egentlig rimelig enig med Side2 journalist at det var lite futt.


 

Nå venter en tom koffert på å bli fyllt opp. Drar på kurs med jobben helt til Bryne (hele 6 kilometer!) for 2 dager fyllt meg faglig innhold og sosialt samvær. Blir bra det. Får se å få pakket ned noe klær før klokka løper ifra meg her.

 

 

 

 

 

 

#spellemann #fest #kjendis

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits