Mandamorra blues

 

Neida ikke fullt så ille. Men kjenner at det er mandag og at det var tøfft å stå opp idag.Noen dager hadde det vært greit om helgen bare varte en ekstra dag. Hadde slumredag i hele går med dyna og boka. Det ble en lite produktiv dag, men det gjorde godt. Er nå godt på vei i bok 2 av game of thrones.

Blir en travel uke, med møter på onsdag og torsdag og så reiser Espen for møter torsdag og fredag.. phuu - plutselig så var helgen her igjen. Av og til løper ukene litt fort synes jeg. Det ser jeg at klokken gjør også nå så jeg får løpe til jobb.

Kommentarer

aintgood

20.01.2014 kl. 08:25
Så fin blogg du har!

Helene Kristin Olaussen

20.01.2014 kl. 08:29
det er alltid litt tungt å stå opp på mandag :)

Annette

20.01.2014 kl. 20:56
aintgood: tusen takk :)

Annette

20.01.2014 kl. 20:56
Helene Olaussen - en hverdagsblogg: :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits