Fredags inspirasjon

Her blåser det stikker og strå, eller stiv kuling som er det mer korrekte uttrykket. Var såpass chilli igår at det ble oppfyring i peisen på kvelden. Det er alltid like koselig. Å slik en deilig varme det gir.

Har en legetime i morgen timene så idag kunne jeg tillatte meg selv å sove ørlite lenger enn vanlig, det var deilig under dynen. Jeg håper virkelig snart at solen kommer tilbake. Det er så mye verre å stå opp om morgenen når det er så mørkst som det er nå ute. Savner de solrike morgenen vi hadde i Amadores for en mnd. siden. utrolig så fort tiden går - lengter tilbake til sommervarmen.

Jobber for tiden med pasteller på jobb. Vi har fått inn en ny serie som er litt retro inspirert. Heldige meg som får pakke ut og ordne til. Det er noe av det kjekkeste med jobben min. Hver gang vi får inn nye flotte serier som vi kan dandere. Dette er flotte vår farger som viser at vi er på riktig vei - mot våren:Aaaah, Peoner - må være noen av de nydeligste, flotteste blomstene som finnes. Jeg har vært så heldig å "arve" noen fra min mormors hage og de skuffer aldri. Kommer opp år etter år og nesten flottere for hvert år som går. Gleder meg til de kommer opp igjen. Har de fått inn disse i butikk tro? Det er fredag - Noen friske blomster må i hus til helgen.

Har dere planlagt helgen deres? Kanskje ut på ski? Uansett hva du skal gjøre, kos dere masse. Espen jobber ikveld så da får jeg masse tid til å finne noen klær til imorgen spellmann. Aner virkelig ikke hva jeg skal ha på meg - alle jenters dillemma.. hoho.

 

 

 

 

 

#inspirasjon #mote #pastell #interiør

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits