A smooth Breakfast

Phuu. Formen var tilbake til normalt igår heldigvis. Ny planke på kveldstid og jammen om ikke det ble ny personlig rekord. Så nå er jeg ajour enn så lenge. Største problemet nå framover er ikke at det økes med 10 sekunder eller 20, neida fra og med nå så hopper vi et halvt minutt fram for hver gang. Men den som ikke prøver ei kan. Jeg gjør mitt beste så langt som mulig. Idag kjennes stølheten men det er en god stølhet.

Jeg har itillegg til min treningsmatte nå investert i nye vekter. Jeg trenger å trene opp styrken i armene mine. En skulle ikke tro at jeg drev og løftet på esker dagen lang. Men synes selv at her har jeg et enormt potensiell. For å ikke snakke om armhevingen. hoho - der er jeg svak der. Sliter jo på nr. 1.Så har vi endelig fått oppvaskmaskin inn i hus igjen. Den blir tilkoblet nå imorgentimene. Endelig snart orden og reda igjen, det er frustrerende når alt står og flyter. Som feks ny oppvaskmaskin midt på kjøkkenet. Skal bli godt å komme iorden igjen. Espen fikk frie tøyler til å handle en som han syntes passet inn og gutten har gjort en god jobb. hehe, den skal du ha. Det blir kjempe fint når alt er på plass. Såpass fint at jeg nå ønsker å finne ny tapet som jeg kan legge på den ene veggen slik at vi frisker opp og fornyer oss også der. Kansje jeg må ut å kikke litt senere idag på prøver.


 

Kjenner jeg har fått litt dilla på smoothie til frokost. Den forrige jeg laget her om dagen holdt meg uvanlig lenge mett og jeg kjente ikke sulten før nesten 1130. Så idag står en ny på plakaten. Driver å tester ut litt nye oppskrifter. Kjekt med litt ny inspirasjon. Som tidligere la jeg alle ingredienser klare igår kveld slik at når jeg kommer ned til kjøkkenet er det bare å kaste i en blender og frokost på ett minutt. Smooth.

Dagens oppskrift:En neve jordbær, en neve bringebær og en appelsin. Tok 2 stk sukrin for å få en litt søtere variant. Kan evt. erstattes med litt honning. Denne var også veldig god. Det gjorde seg med litt søtt, da det er utenlandske bær som ikke alltid er like søte som de norske. Sommerlig og god smak.

 

 

 

 

#trening #oppskrift #smoothie #frokost

Kommentarer

Tanja

16.01.2014 kl. 17:31
Det så godt ut :D

Annette

17.01.2014 kl. 07:21
Tanjur: namm :) kan absolutt anbefales
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits