Vinteren er her

Godt nedpakket i ullundertøy og varmt skjerf. Tror du jammen ikke at minusgradene og til og med snøen kom tilbake. Og med den kjendte jeg bare at energi nivået sank til nær null.Det ble ikke gjort så mye  igår kveld utenom tvtitting og litt lesing. Kulden tok meg. Vurderte sterkt å fyre opp i peisen men det holdt med et godt tjukkt teppe og en god kopp varm te. Og lys, masse, masse tente lys. Det er kveldsmys det.

Litt ny dekor - ny wallsticker, denne bare måtte jeg ha.


 


 

Fy søren, oppvaskmaskinen tok kvelden igår morges. Espen våkna av et stort brak og dett var dett for den gode trofaste handme down oppvaskmaskinen. Så hele ettermiddagen gikk det i håndvask.

Det var back to the 80´s. For ja, jeg er såpass "gammel" at jeg husker hvordan det var FØR det fantes oppvaskmaskin i hvert og ett hjem. Ny maskin er bestillt og kommer hjem iløpet av få dager. Takk og lov. Da gjelder det de nærmeste dagene å ta oppvasken med det samme. Kan ikke fordra å komme til et kjøkken fullt at gamle tallerkner og kar.

Dagens frokost smoothie:

½ avakado, 1 kopp jordbær (litt stevia eller honning om du vil ha det litt søtere) og en neve isbiter. Mmmmm. Dette smakte godt.. Tenker når jordbær sesongen er i full gang så er nok denne smoothien med enda bedre smak. Jeg brukte fryste jordbær som jeg satt i kjøleskapet over natten.

Fettet i avakadoen og fiberet i jordbæret gjør at det metter godt. I denne oppskriften kan du enkelt legge til litt grønn te, evt protein pulver og andre godsaker, så har du en enda mettende frokost. Enjoy - ca. 120 kalorier.

 

 

#frokost #oppskrift #sunn

Kommentarer

KATRINE HAUKAAS

14.01.2014 kl. 08:13
Så godt det så ut♥

Annette

14.01.2014 kl. 08:18
KATRINE HAUKAAS: Godt og sunt :)

Iselin Renée

14.01.2014 kl. 14:48
Nam :)

Annette

14.01.2014 kl. 21:55
Iselin Renée: :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits