Work it B?.!

Så var tredemøllen gone. Solgt.

Vi fant ut at vi ikke lenger hadde plass. Det var rimelig stor og vi har ikke muligheten til å ha den på eget rom så innen vi får større plass så får vi klare oss uten. Igår forsvant den ut døren og inn til en annen lucky en som har bestemt seg for ett lettere liv i 2014.

Himmel jeg er i dårlig form. Fiksa egentrening med kickboksing igår kveld og etter 10 min. måtte jeg dessverre kaste inn håndkleet. Det er da du vet det er på tide å gjøre noe med formen. Men for å ta noe positiv så er jeg nå oppe i 1 min på planken.. enda et lite framskritt.  Step by step, små skritt gjør store underverker etter hvert. Må bare være målbevisst nok!

Trening på kveldstid er ikke helt å anbefale, jeg foretrekker å ta denne på morgenen eller formiddagen men i min normale tilværelse med jobb og tidlig opp (jeg står som regel opp hver dag kl. 0600) blir det ikke prioriert så tidlig. Hadde super masse energi hele kvelden etter jeg var ferdige med mine hele 10 min. så jeg gikk likegodt igang med å lage både lunch og frokosten min til idag. Og selv kl. 00.00 kunne jeg holdt det gående en god stund til. Nå skal det sies at jeg ikke sovnet før godt over 1, er redd jeg får svi for det imorgen.

Var så himla skråsikker på at det måtte være mulig å finne jobbesko på salg nå i januar. Har jeg det? nooo, 

Det vil si, sko har jeg funnet på salg men de er ikke særlig fristende. Kunne tenke meg noen i litt friske farger. Dessuten så må de være lette på foten da de jeg allerede har her hjemme føles litt tunge på min fot. Så mitt søk forsetter. Er det noen som har noen tips?, tas dette imot med takk.


 

Som Espen så fint kommenterte litt ironisk. Frukt og grønt gjør livet skjønt.. thihi


Starter uken med en vitamin bombe av en frokost. Oppskriften på denne fant jeg hos Wa2Wo her. Denne smoothien skal være god for å få fuktighet tilbake til kroppen.

Redigerte den litt da jeg var skeptisk til så mange gulrøtter og for et stort glass har jeg brukt. ½ grapefrukt, 1 appelsin og 1 gulrot. Den er ganske syrlig så om du ønsker den litt mildere kan du evt. ha i litt honning eller sukker av et eller annen slag. Konsistensen er som jeg trodde. Den er tykk og du kjenner tydelig gulrotbitene. Men den er veldig god og mettenede. inneholder i underkant av 100 kalorier (uten sukker).

På tide å gjøre seg klar for ny uke og ny arbeidsdag. Espen må vekkes så bærer det avsted ut i minusgradene. Ha en super duper dag ♥

 

 

 

#trening #oppskrift #sunn

Kommentarer

Marthe Dybdahl

13.01.2014 kl. 07:15
Utrolig fin blogg du har. En får mye inspirasjon må ta en tur innom. Håper du får en fin uke. Stå på og masse lykke til!

Annette

13.01.2014 kl. 07:21
martheeeee: Tusen takk, så utrolig hyggelig å høre en tidlig mandags morgen :) En super god uke til deg også :)

Vibeke Hansen

13.01.2014 kl. 15:02
Snadder!! Så kjempegodt ut!!

Du e så flinke å blogga...og te å laga smoothies..og med plankechallenge!!! Kjør på!! :-)

Vibeke Hansen

13.01.2014 kl. 15:04
Pst! Prøv Nike Free sko! Har massevis på XXL ! :-)

Vibeke Hansen

13.01.2014 kl. 15:05
Prøv NIKE FREE joggiser, Annette! Kjempe gode! Har massevis av de på XXL! :-)

Annette

13.01.2014 kl. 18:23
Vibeke Hansen: Takk Vibeke - får ta en tikk på dem :)

Annette

13.01.2014 kl. 18:24
Vibeke Hansen: :) hehe. Tuuuusen takk, rett før eg rødme her?. :) Thihi?
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits