JAAAAAAA!


Kilde: Pinterest

 

YEAH BABY! Endelig, denne har jeg strevet litt med - dag 9 i planke challengen, mer info om den finner du her. 

Er nok ikke så sterk i kjernemusklaturen enda men endelig, endelig klarte jeg å ta planken i 45 sekunder. Skulle ha klart det for 3 dager siden men feiga ut på 30. Så ikveld kjentes det ut som en stor seier. 

Har ikke hatt problemer med å øke fram til jeg tok den ene hviledagen - bad mistake!! Så nå debatterer jeg litt med meg selv hvorvidt jeg bare skal kjøre på uten hvil. Vi får se hvor støl jeg er når dag 13 kommer og ny hviledag er satt opp. Men klapp på ryggen til meg selv - veldig fornøyd.

Ellers så overlevde jeg tannlege kvelden og klarte til og med ta meg en tur ut til Ålgård for å besøke skjønne Gro. Vi kom i snakk om danske ferja og om hvor gøy det hadde vært med en liten jentetur opp-ned. Så det må vi få til nå på våren en gang. Er så altfor dårlig til å ta noen dager borte sammen med gode venninner - og det gjør alltid så godt.

Fridag imorgen og det kjenner jeg skal bli deilig og etterlengtet. Men akkurat nå kaller sengen og nok en bok i Game of thrones serien, jeg er offisielt hektet.

Kommentarer

KATRINE HAUKAAS

09.01.2014 kl. 23:19
såå bra! kjempe deilig å mestre noe innenfor trening!

Annette

09.01.2014 kl. 23:23
KATRINE HAUKAAS: Tuuuusen takk ;) var jo ikke store mestringen (jeg skal bli så mye mye bedre) men det kjentes utrolig bra ut akkurat da. hehe
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits