Morgen trøtt

Onsdagens outfit:


God onsdags morgen. Har hatt to heisne lang dager med jobb fra halv ni til 6 og full fart. Så de siste to kveldene har jeg vært helt slips.

Vært så heldig å få lov til å være med på ombygging av en butikk. Det er som alltid like gøy og resultatet ble kjempe flott.

Dagens arbeidsdag blir bare litt over halv da jeg må til tannlegen igjen og få satt på krona vi startet på før jul. Usj - kjenner at jeg gruer meg allerede. Tannlege er noe av det minst kjekkeste som finnes, og bare ved tanken kjenner jeg at nervene kommer. Men innerst inne vet jeg jo at alt kommer til å gå easy peasy alikevell..Frokosten står klar og varene venter på jobb. På tide å sette igang og våkne til - har ikke hatt en lattè på to dager nå og jammen om det ikke luktet helt fantastisk når maskinen satte igang. Det alene fikk meg litt mer våken. 

Ha en super duper onsdag, det skal jeg! 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits