Bliss...

Deilig å stå opp til vårfølese i hjemmet.

Julen røk ut igår kveld og ble erstattet av friske tulipaner og friske fargerike lysfat. Sitter nå å nyter en frokost før jeg skal ut dørene for noen timers arbeid. Det begynner å bli vårfølese også der.Ble så ivrig igår at jeg nesten byttet ut "the bling ring" med rydding av kontoret. Det trenger en solid vår rengjøring.

Hvis energi nivået holder takt så får det bli kveldens prosjekt. Crank up the music...

What I want: calm and sereneti.

Et eksempel til etterfølgese - problem: lite rom og lite oppbevaring, for å ikke glemme en hel haug med hobbyting som blir lite brukt... Må gå i tenkeboksen og finne på noe lurt. 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits