Inn med det nye

Nytt år, ny start. 

Fornyelse følger alltid med inn i det nye året. Hvert år klør det etter å kaste ut julen og inn med våren - intet unntak dette år. Så ikveld blir det nok nedpakk av julepynt og opp med nye friske farger i stua. For å starte på ny frisk.

Det samme gjelder garderoben. Den skriker nå etter vår og fornyelse..Jeg har sett meg "grønn" på disse skoene, fant dem via shoedazzle i usa. Dessverre så sender de ikke til Norge. sukk, så enn så lenge får det bli med drømmen.

Og tenk vi står på terskelen til den første helgen i år 2014 - woowoop. Noen morsommer planer anyone? - Jeg har arbeidshelg så tenker det går i arbeid helgen ut. Mulig jeg må ta en tur inn på søndag og. Nå skal det pakkes ned jul også der og opp med friske nye varer - det er alltid like kjekt.

God helg dere ♥

Kommentarer
så fin blogg du har:)

Vilde

03.01.2014 kl. 16:24
Såå fine sko!

Annette

03.01.2014 kl. 17:57
Vilde: Ja ikke sant, de er på min ønskeliste. Må bare finne en enkel vei å få dem hjem til Norge på :)

Annette

03.01.2014 kl. 17:58
Stine Erichsen: Tusen takk :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits