Året som gikk - 20131 nyttårsdag er en dag med oppsummering av det gamle og planlegging av det nye året. Et år med ups and down har kommet og gått. Og et nytt står overfor oss med kansje nye forsetter. Hvordan gikk det med dine forsetter for 2013?

Mine? Jeg bruker ikke ha noen men sier som alle andre år - nytt år, nye muligheter - hadde håpet at jeg skulle ha blitt litt bedre på å trene, og for en liten stund var jeg riktig så flink. Men som alltid har det en tendens til å dabbe av med vinteren.

Håper dere alle hadde en flott dag igår. Vi var hjemme som planlagt. Ble invitert flere plasser og takker for det, men det var utrolig godt å bare være hjemme kjente jeg. Det ble en bedre middag med pinnekjøtt - ala Hansen og selfølgelig god rødvin til. Espen´s kompis Jørgen kom over og ble med oss. Kjempe koselig - ingen skal behøve å sitte alene på nyttårsaften. Var ikke helt iform så etter nyttårsrakettene ba jeg innstendig om å få gå å legge meg... hehe meg og alle de små barna. Var så utrolig trøtt så etter middagen slet jeg med å holde meg våken.Men tilbake til oppsummeringen. 2013 har vært konsertens år. Jeg har vært på mange konserter, til å være meg. Mye takket være søte Addi i oslo - opptur! Helsen har vært litt skrantende med overarbeid noe som resulterte i noen tunge dagen - nedtur! Kan jo ikke glemme alle de flotte turene vi har hatt i 2013 - dobbel opptur (elsker, elsker å reise - kan aldri få nok) - Hjemmefronten - bedre enn noensinne *GLEDE* Vi hadde vår første fellesfest - kanongøy. Gode øyeblikk med gode venner og nye kjekke kollegaer!

Dette var en kjapp oppsummering, 2013 har vært et flott år. Måtte 2014 bli enda bedre. Skal bli flinkere til å trene (hvis jeg skal ha drømmekroppen til jeg blir 40 må jeg sette igang), og jeg skal bli flinkere til å sette av tid til venner.

RIKTIG GODT NYTT ÅR! ♥

 

 

 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits