Last weekend 2013

Tenk, vi er i siste søndag 2013!Allerede tirsdag er det klar for årets siste dag, så det er på tide å starte på listen med forsetter om du skal ha noen for 2014.

Vi har nå vært hjemme et godt døgn. Gårsdagen gikk til å lage mat og så krasje i sengen. Der lå vi fra kl. 1900 og bare slappet av. Så litt film på netflix og jeg koblet opp Polarexpressen for å prøve å få noe av juleånden tilbake, ser ut til at den ble igjen på Gran Canaria gitt.

Idag har det vært en rydde og ordne dag samt å komme ajour for morgendagens arbeidsdag. Usj så lite klar for det kjenner jeg, men vet at når jeg kommer meg igang så går det easy peesy.

Kjenner ennå på at jeg lot denne lekkerbisken gå ifra meg....

Sukk og akk ja sann. Har leita litt på nettet idag og ser at de har noen få igjen på Zalando, men kjenner jeg meg rett så blir det nok ikke noe kjøp denne gangen. Untill next time..

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits