Natta

Shit, midt på natta her og bussen henter oss snart 0410. Det er dessverre minuset med å kjøre charter. Kjenner jeg er på grensen til sur her jeg sitter, det er så altfor altfor tidlig å stå opp før kl 3!

Deilig solnedgang fra Amadores og partybåter som passerer oss.

Dagen igår var en stille dag. Vi roet ned da det ble en tidlig kveld på oss. Jeg og Espen gikk over fjellet ned til Puerto Rico og en tur innom shoppingsenteret der. Det er et riktig charter/jalla senter men Mango har de fått , så da ble det litt shopping på meg alikevell. Vesken jeg så på har jeg ikke funnet igjen så dessverre reiser jeg hjem uten denne. Snufs.

Det har vært deilige late dager her nede, men nå er det hjem til storm og dårlig vær hører vi - usj. Må rette en stor takk til Per og Ellen som ville ha oss med og spanderte hele herligheten. Tuuuusen takk, vi er uendelig heldige.

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits