Another day in paradise

God morgen. Sitter på terassen og venter på at Espen skal bli klar slik at vi kan få oss noe frokost. Tenk det er allerede siste dagen her nede. Utrolig så fort disse dagene har flydd.

Idag er det overskyet men alikevell godt og varmt. Sitter og planlegger tur inn til Puerto Rico,tenker å gå ned over fjellet så får vi lagt inn en liten treningstur også.

Dagen igår fløy til tross for at vi bare var i området rundt hotellet. Fikk solt oss litt, så nå har jeg gått fra blåhvit til lettere beige farge. Hehe.

Jeg og Espen spiste lunch nede på beach klubben. Veldig god mat og en flott plass, men dessverre så trekker servicen ned hele inntrykket.

Champagne sangrian kan absolutt anbefales. Forfriskende godt i varmen.

Jeg starten dagen men en sjokolade massasje. Wow - det må prøves. Jeg kan tenke meg at det også er bra som en ansiktmaske/behandling. Det var utrolig deilig og føltes til tider ut som litt peeling. Alt dusjes av etter behandlingen og huden føltes nesten ut som babyhud for en stakket stund. Deilig, deilig og atter deilig. Det er så godt med litt egenpleie.

Vi samlet oss hele gjengen igjen til middag og lastet opp taxien for en liten tur til Arguineguin. Her ventet en restaurant opplevelse på Los Canarios.

Er du i disse trakter bør du prøve en tur hit. En av øyas beste restauranter. Det er alltid fullt her så det kan være lurt å bestille bord på forhånd, tror også at de holder stengt på tirsdager. Avsluttet kvelden her med en spesialitet: meksikansk kaffe.

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits