Ooo jul med din glede

Noen dager føles bare mye varmere enn andre og dagen igår var en slik en. Blir veldig doven og slapp og orker lite når den følesen slår inn. Alikevell går tiden utrolig fort og tenk vi er allerede på torsdag.

Jeg og Espen fikk leid oss bil og reiste en tur til maspalomas og meloneras. Da jeg jobbet her for 14 år siden var maspalomas en av de bedre og flottere plassene du kunne bo, nå ser jeg at Meloneras har tatt over. Da jeg var her som guide fantes ikke området Meloneras og på veien/turen vi hadde ser jeg at det har skjedd mye på disse årene.

Dessverre er ikke så mange butikker åpne 1. juledag her i spania så noe shopping ble det ikke på meg. Fant en lekker DKNY veske i Mogan og tenkte å snuse etter denne på turen men det var dødfødt. Fant noen kjekke joggesko, men nei min str (36) fantes de selfølgelig ikke i. Hvis jeg ventet ca 35 min (spansk tid: les 2 timer) så kunne jeg få et par i 37 1/2.... Say no more. Det var iallefall ikke dagen for shopping. Men vi har fremdeles 2 døgn igjen og mye kan skje på den tiden.

Ellers hadde vi fantastisk middag på beach klubben her i Amadores, og en deilig champagne sangria til dessert før vi tok fatt på den 18 hulls lange minigolfbanen de har. Hehe, det har blitt en syden greie når vi er på tur. Men det er jo veldig morro da.

Herr Hansen har dresset seg opp i golfsko!

Er du en rastløs sjel så finnes det utrolig mye å finne på her rundt Amadores. I nærmeste område har du stor minigolf og et lite badeland. Puerto Rico har en stor aktivitetspark for barn og minigolfbaner også de. Mens vi var på biltur igår kjørte vi forbi flere plasser du kan aktiviseres. Det er en stor tivolipark i ytterkanten av Playa de Ingles/maspalomas. Rett utenfor playa har du også et stort badelang og gokart bane. Ikke langt fra Puerto Rico finner du en paintball bane og ikke for å glemme fugleparken Palmitos.

Kommentarer

Susanne ♥

26.12.2013 kl. 11:50
For en superfin blogg du har :) stå på videre! Sjekk gjerne ut bloggen min om du får tid! Ha en nydelig torsdag videre og GOD JUL! <3

Annette

26.12.2013 kl. 20:24
Susanne ♥: Tusen takk, hyggelig å høre. Riktig god jul til deg og.
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits