Julefeiring

Ja vi må jo også feire julen her på sydlige breddegrader. Selv om tempen er vesentlig forskjellig og du ikke oppnår helt samme julefølesen som hjemme ligger det liksom bak i tankene. Og selv om jeg sitter her på balkongen en sen 1. Juledag etter en (igjen) bedre middag og hører på bølgeskvulp så vet jeg at de hjemme kjører med juletradisjonen.

Juleaften er tross alt dagen for oss nordmenn. Vi deler hotell med en stor del briter så den store gourmetmiddagen blir servert ikveld 25 desember. Vi ble servert deilig buffet i hotellets fellessal da vi ønsket og ikke gå så langt denne julekvelden. Men før denne samlet vi oss alle på terassen til svigers for deilig Cava. Avsluttet kvelden med trioen fra dreamgirls, hotellets egen underholdning. Tror du jammen ikke at nissen dukket opp også der, på balkongen, med pakker til alle snille barn. Fikk også se at nissen kommer så langt sør tidligere på dagen da han dukket opp i helikopter!

Jeg føler likevell at til tross for varmegrader og andre juletradisjoner så har essensen av jul blitt bevart. Julen for meg handler om familie og god mat. Og her nede har vi fått begge deler - som vi sier det her nede ved hvert måltid - fortsatt god jul.

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits