Canaryjul

Da overlevde vi julefeiring i syden gitt. En deilig julaften med lite tradisjoner men mye morro.

Det eneste som var noe av tradisjon var gårsdagens nattetokt med uthenging av julesokker. Rett før vi la oss kom jeg plutselig på at sokkene måtte henges ut, så ut på tokt bar det.

En julaften med det sålangt beste været. Vi hadde allerede bestemt oss for tur til mogan og kjørte båten tur retur fra puerto rico. Fy søren det var deilig med litt vind i håret. Det er spennende å se canary kysten fra dette hold.

Mogan er akkurat som jeg husker det, eller faktisk bedre. Etter det jeg husker var det mye mindre før så det er mulig det har ekspandert noe,men like vakkert er det. Elsker de flotte bougavillas som henger over husene og gjør at det ser så innbydende og fargerikt ut. Selv om det heter lille venezia kan det ikke riktig måles med orginalen.

På formiddagen igår var det booket inn massasje til meg og Espen. Fy søren, deilige 45 min som vi begge nøt. Hotellet vi bor på har gratis spa avd med oppvarmet basseng og boblebad, men de har også egen avd med behandlinger. Jeg er litt nyskjerrig på sjokolade massasjen så den tester jeg ut imorgen. En blir ganske døsig av en lang behandling så tiden frem til middagen ble tilbragt på terassen i solen.

Sammen med en god bok og en liten juletradisjon hjemmenifra - flaxlodd fra Pappa Munkejord.

En deilig dag ble avsluttet med middag på hotellet. Nydelig buffet fra det italienske og meksikanske kjøkkenet, først med litt cava på rommet til Per og Ellen. En riktig deilig og avslappende julaften ble det alt i alt. Fortsatt god jul.

Kommentarer

minverdensomungdom

25.12.2013 kl. 10:23
så utrolig kult! Jeg tokk også en syden-tur til jula i fjord :)

Olivia

25.12.2013 kl. 10:24
Kjempefin blogg, plissssssss les min blogg da leser jeg din!!!!!!!!!!!!!!!

Annette

25.12.2013 kl. 17:15
minverdensomungdom: veldig annerledes men utrolig deilig. Bort fra alt som heter julestress iallefall. :)

Annette

25.12.2013 kl. 17:17
Olivia: tusen takk olivia :) du har også en flott blogg :) god jul
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits