God jul

Tenk det er julemorgen. Skyfri himmel og strålende sol. Champagne frokost venter.

Hadde vi vært hjemme nå hadde det snart vært tid for 3 nøtter til askepott og koking av julegrøt. Men iår får den juletradisjonen vike til fordel for sommer og sol.

Det er noe surrealistisk ved å sitte her nede i 20 graders varme og plutselig komme over en pub som viser vintersport fra nrk, det passet liksom ikke helt.

Hadde en utrolig hyggelig aften med hele fam. Hansen igår kveld på La Bolera. Med deilig middag, dessert og dans. En riktig helaften. Så fikk jeg og spist min årlige kalkun selv om det ikke riktig var fars. Men den var saftig og god.

Nå har vi nettopp hatt oppakking av julegaver i sengen og frokosten står og venter.

Ønsker dere alle en riktig god jul.

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits