Dagen før dagen

Sitter og venter på at Espen skal bli klar for frokost. Nyter utsikten på terassen og det faktum at jeg sitter her i shorts og ikke godt innpakket i varme klær, for jeg hører det har blåst godt der hjemme.

Hotellfrokosten er super godt. Alt du kan ønske deg og min egen favoritt - champagne til frokost! Så her går det i kaffe og mimosas. Vi er jo trossalt på ferie.

De første gjestene er allerede på plass ved bassenget og nede ved stranden er det fremdeles joggerne som er i overtall. Nyter å se på at det klargjøres rundt oss til en ny flott solrik dag. Kjenner og på følesen av å slippe det siste stresset før jul der hjemme og vet at jeg har gode medarbeidere som styrer skuta mens jeg er borte.

Hadde en deilig dag igår. Vi gikk fra amadores langs strandpromenaden inn til puerto rico , hadde en drikkepause (fordi jeg er opplært til at det er viktig å holde seg hydrert i varmere land ) og tilbake igjen. Lunch og middag ble fortært på stranden her ved amadores og var nydelig. Deilig pizza og enda bedre blåskjell til middags. Kan så absolutt anbefalees.

Nei gubben er klar og jeg er sulten. Frokosttid.

Kommentarer

Elisabeth Bentzen

23.12.2013 kl. 10:35
kult juletre :)

Annette

23.12.2013 kl. 12:30
Elisabeth Bentzen: hehe. Ja til og med her nede i varmen får en litt julestemning. Juletreet var kjempe lekkert :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits