Bienvenidos

Da var vi trygt ankommet hotellet etter en veeeeeldig lang reise tid. 5 nesten 6 timer på fly (husker virkelig ikke at det tok så lang flytid før) og nesten 3 timer før vi endelig ankom hotellet etter å ha landet på flyplassen .

Det ble en laang reise så da vi endelig ankom hotellet var vi slitne og sultne. Takk og pris for en forfriskende cava til mottakelse i resepsjonen.

Flott hotell, og nå skinner solen med nydelig sommer temperatur. 19 gode grader. Deilig frokost er fortært så nå skal shortsen testes ut, solbrillene påsettes klar for en gåtur til Puerto Rico. Det er deilig nede i varmen.

Kommentarer

oliviabriannne

22.12.2013 kl. 11:54
Kjempefin blogg plissssssss les min blogg da leser jeg din!!!!!!!!!!!!!

Annette

23.12.2013 kl. 10:02
oliviabriannne: :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits