Winter fun

Kilde: pinterest

Det er kansje noen av dere som husker at jeg skrev om julekaoset sist helg her. Der etterlyste jeg at istedenfor å bruke en flott søndag på julegaveshopping så kunne det være en ide å ta vare på familien/venner og gjøre noe hyggelig sammen istedenfor å stresse rundt å shoppe. Ovenfor har jeg funnet slik en liste, check, check and check. 

Nå er helga her igjen og det er faktisk den siste før julen ringes inn. Kom dere ut i frisk luft eller om ikke været tillater det gjør noe koselig sammen inne (hint: juleverksted, baking, tvkveld etc, etc).


 

Her i heimen er koffetene dratt fram og klærne legges ut over gulvet. Siste innsats på pakkefronten før avreise til flyplassen imorgen formiddag. Da forhåpentlig vekk fra dette regnet og ned til strålende sol og en smak av sommer.

Riktig god helg. Titter innom imorgen før vi reiser til sydligere breddegrader.

Kommentarer

Emilie-Therese

20.12.2013 kl. 16:23
Herlig :)

Annette

20.12.2013 kl. 18:08
Emilie: Savner snø her for da kunne en tatt en sjikkelig vinter tur ut på masse morro :)

Emilie-Therese

20.12.2013 kl. 19:53
Sv: jeg kan sende deg litt av den snøen som daler ned her..

Annette

20.12.2013 kl. 20:41
Emilie: hehe, ellers takk :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits