Nyttårs inspo

Søkte gjennom polyvore og fant dette søte antrekket til nyttår, eller for den sags skyld til julaften:her

I like the color combo... Minner meg faktisk på at jeg har et paljett skjørt liggende i skapet et sted. Det må jeg dra fram slik at jeg kan ta det med på tur. Jeg har fremdeles ikke funnet meg noen juleklær til julaften. Kjolen jeg hadde bestemt meg for på Nelly var utsolgt i min størrelse så jeg fortsetter å lete.

Å sette klokken til kl. 0700 en lørdagsmorgen er langt ifra det jeg gjør med glede. Men må en så må en. En ulempe med å jobbe i daglivaren er jo lørdag og søndagsjobbing, og denne helgen er det min tur til å stille opp. Heldigvis kan jeg se fram til deilig lammelår hos mamma og pappa Munkejord ikveld.

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits