Klappet og klart

Endelig! Ferdig med alle julegavene. Aldri har jeg noensinne vært så tidlig ute - ever. Det er en fryd.Tok sjansen på å ta turen til Kvadrat Kjøpesenter nå ikveld, det kan oppsummeres med et ord: K.A.O.S... så det var fort inn og fort ut. 14 dager igjen til jul og nå kan de bare nytes uten noen form for julestyr. Deilig, deilig og atter deilig.

Kommentarer

MariaExpressen

10.12.2013 kl. 22:44
Så herlig å være ferdig!

Annette

11.12.2013 kl. 10:37
MariaExpressen: finnes ingen bedre følese :) spesielt da jeg alltid haster gjennom butikkene de siste dagene opp mot julaften som regel. ;)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits