Luke nr. 9God morgen, mandag og ny uke. Kun 2 uker igjen med arbeid så er det juleferie på meg. Nå har jeg for alvor startet nedtellingen. 

Har vært gressenke en hel helg, noe uvant kan du si så idag gleder jeg meg til Espen kommer hjem igjen.Det skal bli utrolig deilig.

Satt i hele går kveld med timelister for å få alt til å gå opp, nå ut resten av året og for januar - Det blir lett styr merker jeg, må holde tungen rett i munnen for å ikke klusse det til. For mange tanker om gangen.. Så for at neste år skal bli lettere å holde styr på har jeg bestemt meg at jeg skal få laget en personlig almanakk der jeg kan ha kontroll på absolutt alt. Må bare få inn de siste bursdagene der så er den klar for å bestilles.


 

Gårsdagen bursdagfeiring(er) var også veldig suksessfull - tusen takk igjen for alle de flotte gavene jeg fikk. Føler meg heldig :) Deilig ribbemiddag og gode kaker (selvskryt) gjorde kvelden komplett for å ikke glemme hele familien. Det blir antagelig siste gang vi samles før turen, så det var en kjekk ettermiddag.

Ønsker alle en riktig god uke 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits