Julestemning?

Den flotte julestemning vi hadde igår med 10cm snø er i ferd med å regne bort. Det er så typisk "vinter" på vestlandet. En dag snø, neste regn. Problemet er jo bare at når dette fryser på til kvelden så blir det stål-is. Usj og det er noe av det jeg liker minst med vinteren.


Igår kontra idag

Var en så deilig dag igår med sjikkelig jule/vinterstemning. Fyr i peisen, baking og bare slumring i pysjen nesten hele dagen. Fikk til og med startet på julepyntingen, endelig.Alle mine sko og vesker har fått pryde girlanderen iår. Til vanlig henger de på juletreet men da vi ikke skal ha det iår så ble det girlanderen på dem. Deilige juleminner fra New York strømmer på når jeg tar dem fram år etter år.


 

Nei jeg må nesten gå i dusjen. Har en kake som skal pyntes til selskapet i ettermiddag og jeg ser at tiden flyr. På tide å gjøre seg klar. 

 

 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits