Windy weekend

Eller iallefall windy som søren. Hele huset skaker og snøen fyker rundt døren. Det er best å være inne da. Nå er det endelig helg for meg. Det ser jeg fram til. Tenkte å bruke fredagen til baking. Har lovet en kake til søndag så jeg kan like godt hoppe opp i det med en gang.

Flyplass, tog og buss har vært innstilt iløpet av dagen, til og med kjøpesenteret her på Klepp stengte ned iløpet av dagen. Hadde store planer om storhandel, men det får bli til imorgen. Ikveld skal jeg lage meg nissens reinsdyrmat og akkurat nå har jeg prøvd meg på noen julemarshmellow. Jeg har lovet sjokolade kake og kunne tenkt meg å få til noe spennende pynt på den, vi får se hva jeg får til.Det er ingen Carbojul her i hus, det er sikkert og visst. Ellers er juleboksene kommet ned fra oppbevaring. Kjenner at jeg ikke orker å styre med pynting ikveld så det får jeg ta imorgen. Kommer alltid en morgen. 

Kommentarer

Emilie-Therese

05.12.2013 kl. 21:26
Nam!

Annette

05.12.2013 kl. 21:27
Emilie: Gleder meg til å prøve jeg og :) Foreløpig står de bare fremme og frister :)

Vilde

05.12.2013 kl. 21:29
Wow, kult!

Annette

06.12.2013 kl. 06:53
Vilde: Takk :)

Iselin Renée

06.12.2013 kl. 07:51
De var fine :)

Annette

06.12.2013 kl. 08:14
Iselin Renée: Tusen takk. Håper de smaker like godt som de ser ut :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits