Fun list

God morgen.

Å si at jeg har sovet godt er en overstatement. Stormen er nå på full vei inn over rogalandskysten og det høres, for å si det mildt. Mulig det høres verre ut enn det egentlig er, men det frister lite å gå ut i dette været. Naboen har noen poselenstallerkner hengende ute til pynt på terassen sin og de klirrer godt i vinden. Jeg har våknet utallige ganger av uvante lyder og når du ligger der godt under en varm dyne.. Nei å stå opp er ikke det letteste da. Det snør hvert fall ikke enda, så det er nå iallefall positivt.

Torsdag og snart helg og i den anledning så tenkte jeg å dele min winter fun list. Desember er tid for familie og kos. Så her er det bare å slenge seg på.
Den ble ikke så veldig fancy dessverre må se til å finne meg et bedre program for å lage slike collager. Akk ja sann. Håper på å få dra fram julepynten idag, alltid noe å gjøre og så flyr tiden og plutselig er det helg igjen. Bursdagsfeiring helg for min del der vi feirer både min niese, min søster og meg selv i ett. Alltid like koselig.

Ellers har jeg fått tatt juleklippen. Var virkelig på tide. Håret var veldig slitt og skrek etter å bli pleiet. Det er aldri feil å få sette seg ned i frisørstolen med litt hårbunns masasje og så nyvasket hår. Nesten litt terapi. Så nå sitter jeg her med halve hårmanken vekk, men juleklar.

Kjenner jeg manner meg opp til å haste ut i vinden. Skal få svelge unna siste del av frokosten så bærer det avsted til jobb. Ha en strålende torsdag ♥

 

Kommentarer

Iselin Renée

05.12.2013 kl. 11:18
Fine bilder :)

Annette

05.12.2013 kl. 17:36
Iselin Renée: :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits