God mandag

Mandag, klar for ny uke og for ny sluttspurt på arbeidsåret. Igjen, fatter ikke at vi allerede er i desember. Tre tøffe uker står foran på arbeidsfronten med langåpent til 22 og for å ikke glemme søndagsåpent.

Kjære blå blå regjering. Jeg er ikke for at butikkene selv skal få bestemme åpningstid, for det er kjedene og de på toppen som bestemmer - men vi arbeidere som får svi. Disse tre ukene med utvidet arbeidstid er mer enn nok iløpet av et helt år, belive me.

Noen som har brukt helgen til å se på julefilm? Vi tok en runde på netflix for å finne en koselig julefilm på lørdag og endte opp i en komedie. Men det er jo ingenting som er som de gode gamle klassikerne, de samme som kanskje har følgt deg fra du var barn. Disse filmene er med å lage jul til jul. For meg er et stort høydepunkt 3 nøtter til askepott. Blir nesten ikke jul uten.Og hjemme alene.. hehe - DET er jul det. Personlig synes jeg 2érn er best. Jul i New York - WOW, det er julestemning. For å ikke glemme petrus - skomakergata. Strengt tatt ingen film, men jul alikevell og barneminner.

Fortsatt god mandag dere, snart hjem å ta ned juleeskene fra kottet slik at det blir enda mere jul hjemme ♥

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits