Julekalender

Noe av det kjekkeste og mest spennende med denne adventstiden er jo selve adventskalenderen som hjelper å telle ned til den store dagen. Nå er jeg for gammel til å få kalender, dessverre - så da kjøper jeg heller selv. Ikke har vi barn enda, så da får jeg liksom ikke lage heller. Eller, det er faktisk ikke noen unnskyldning for du kan veldig lett lage kalender til de voksne også. Kjæresten, venninne eller mannen din. Har ei venninne som laget ølkalender til sin kjæreste et år. Kanongave.

Adventskalenderen trenger ikke nødvendigvis inneholde ting eller godteri heller, hvorfor ikke heller gi en opplevelse. Se på disse tøffe kalender inspirasjonene:Alle disse tipsene er funnet via Pinterest og noen av dem har også tips og triks til hva du kan lage i. Nå er nok kansje dette litt i seneste laget da jeg mistenker at noen av dere allerede har brukt helgen til innpakking og opphenging. Men for dem av dere som ennå ikke er helt klare med alle pakkene så er dette en kjempe side for inspirasjon og tips.

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits