Desember!

Nedtellingen har begynt. 1 luke er åpnet.Tar meg tilbake til deilige barndomsminner. Med både sjokoladekalender (utrolig hvor gode de små sjokoladebitene var) som senere ble erstattet av pakkekalenderen. Og den store finishen. Julesokken som hang på soveromsdøren tidlig, tidlig julemorgen.

1. desember og 1. advent. Advent står for ventetid for mange og flere bruker fargen lilla som også brukes i kirker, som tradisjonellt er en botsfarge.
"Så tenner vi et lys ikveld, vi tenner det for glede. Det står og skinner for seg selv, og oss som er tilstede. Så tenner vi et lys ikveld, vi tenner det for glede"

Deilig slumre søndag med skisport på tven og kakao i koppen. Resten av søndagen skal nytes i samme tempo. 
Kommentarer
Flotte bilder, ønsker deg en fin 1.søndag i advent :)

Annette

01.12.2013 kl. 14:41
Mammaine: Tusen takk. Ønsker deg og din familie det samme :) Nå kan en vell nesten si god jul

Charlotte Kleven - Mitt liv

01.12.2013 kl. 20:59
så kjekt. Fin farge på neglelakken :-)

Annette

01.12.2013 kl. 21:26
Charlotte Kleven: hehe, min første luke - kaller den bare for snø jeg. Sitter her med en nyglittrende hånd. Gleder meg allerede til imorgen for en ny en :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits