Black friday...?

What? Hørte jeg riktig. Black friday salg, her, i Norge? Black friday er den årlige jule salgsstarten i Usa og Canada, og er dagen etter thanksgiving. Det er en dag der butikkene ofte snur sine røde tall til sorte (altså går i pluss) og derfra black friday. Konseptet er kjempestort i statene og starter ofte grytidlig og kaos kjennetegner denne salgsdagen med "gode" timetilbud.Ser at flere butikker også her til lands annonserer med black friday salg. Nok en "tradisjon" gamle norge har adoptert.. Usikker på hva jeg syntes om dette, men akk ja sann. Er den her så kan en jo likevell dra nytte av den. Hvorfor si nei til et godt tilbud?

Handler du ofte på nettbutikker over there, så kan du jo faktisk få en riktig så god deal med litt planlegging. Flere og flere av nettbutikkene hiver seg på denne trenden også her i norge. Men det gjelder å planlegge og følge godt med. Her er 3 tips til å gjøre en god deal:

  1. Du må være tidlig ute. De gode tilbudene starter tidlig og noen tilbud er også kun ute i visse timer. Vi har i tillegg til dette en stor tidsforskjell så her gjelder det å planlegge. Mulig du må bruke natta for å shoppe.
  2. Finn en god stol, sett deg godt til rette (dette kan ta litt tid) og lag gjerne en kanne med kaffe eller annen drikke som du kan bøtte nedpå iløpet av natten for å holde deg våken. Det kan fort gå noen timer med maskinen på jakt etter de gode tilbudene.
  3. Lag en plan på forhånd på hva du skal kjøpe. Eventuellt lag deg en online wishlist. Dette kan gjøre at du spare mye tid og muligens også penger. Dersom du bare surfer på måfå rundt etter gode tilbud klikker du ofte hjem ting du egentlig ikke trenger, men kun kjøper fordi det er et godt tilbud. Vær kritisk.

Denne listen kommer nok ut i siste liten siden Black Friday er idag ;) Men kanskje du kan kaste deg på galskapen til neste år... hehe så er iallefall planleggingen klar til da. 

Fortsatt god fredag. Her på Jæren er det grått og regntungt. Dusjen kaller, vi prates mer senere.

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits