Frydefull førjulstid

God morgen, igår ble jammen lyset på julegrana her i huset tent... Så altfor tidlig men så koselig alikevell. This is it for i år.

Hadde meg en tur på kremmerhuset for en kjapp titt på julepynt. Vi har nok, men du vet aldri - plutselig så kunne det vært noe mer vi kunne trengt. Masse flott og veldig julebutikk. Fikk jammen meg kjøpt 2 til julegaver så nå er jeg snart halveis i innkjøpene. Fantastisk.

Faller mer og mer for en all white christmas og synes det er utrolig mye lekkert i hvitt og sølv ute i butikkene for tiden. Bra at jeg har to etasjer å pynte på for da slipper jeg å investere i helt ny julekasse. 1 etg. er rød og gull, mens andre etasje kjører på hvit. Se bare på den collagen fra pinterest nedefor - mer julestemning skal du lete lenge etter. Nå kan Desember komme, jeg er klar.
Kommentarer

Iselin Renée

28.11.2013 kl. 15:08
Kjempe fint :)

Annette

28.11.2013 kl. 17:28
Iselin Renée: :) tusen takk
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits