Happy shopping girl

Igår bestemte jeg meg endelig for å unne meg selv en adventskalender. Husker at jeg ifjor løp rundt hele kjøpesenteret for å få tak i Ciatè sin kalender som var ny for året. Men det var jo utsolgt over absolutt alt. I år var den lettere tilgjengelig og parfymeriet hadde fremdeles flere igjen, så etter litt grubling og tenking så kjørte jeg på.

Ordna meg noen nye kose/inne klær i samme slengen.... deilig å krype inn i gode og myke og ikke minst varme klær når gradene synker stadig nedover.

Kommentarer

thetestsite

26.11.2013 kl. 08:39
Så herlig =) blir aldri for gammel til advents kalender =)

Iselin

26.11.2013 kl. 08:41
Så mye fint :)

Annette

26.11.2013 kl. 16:56
Iselin: takk - er godt fornøyd selv også :)

Annette

26.11.2013 kl. 16:56
thetestsite: hehe. Aldri :) ulempen er bare at nå må jeg skaffe den selv ;)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits