God mandags morgen

Så var vi her igjen, du og jeg mandag. Ny uke og bare noen dager fra desember.

Noe av det jeg misliker mest med vinteren er at det blir så kaldt og selfølgelig at det er så mørkt. Det gjør det ikke lettere å sprette opp fra en god og varm seng. Men nå er jeg om ikke annet oppe og ved frokost bordet.

Å, krype opp i denne med en god varm kopp med te...

Vi var på kino igår og så hunger games to. Kan faktisk ikke huske sist vi var på kino så det må ha vært en stund siden. Kjekk oppfølger for oss som har lest boken, Espen derimot syntes at den var noe langtrukken og kjedelig innimellom.

Nei som klokka går ifra meg her. På tide å komme seg i dusjen, varene venter.

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits