Nedtelling, sol og varme

Wow om eksakt 4 uker sitter jeg på fly nedover til Gran Canaria - glede.


Det blir en spesiell og lite tradisjonell jul iår. 21 desember setter vi oss på flyet og tar avsted til Amadores, Gran Canaria sammen med hele Espen´s familie. Det blir en annerledes men spennende jul. Jul i varmere strøk har jeg kun feiret en gang som 20 åring i USA. Tror alikevell at det skal blir kjekt. Jul for meg er familie og god mat og selv om vi er på varmere bredde grader så er vi jo sammen med familie.


Det er hele 15 år siden jeg sist besøkte Gran Canaria. Da iform av jobb. Jeg jobbet som Reiseguide i hele 9 mnd stasjonert på Playa del Ingles. Så for meg så skal det bli litt spennende å reise tilbake for å se om jeg kjenner meg igjen. Den gang eksisterte ikke Amadores, så det blir en ny opplevelse for meg. Vi har ikke lagt store planer for turen enda men en biltur rundt øya MÅ vi gjøre. Shopping på maspalomas ekslusive butikker er et must har jeg hørt så det må nok også testes. Gleder meg masse allerede til turen og har såvidt begynnt å tenke på pakking. Greit å være forberedt, eller?
Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits