Winter is here
Yes please til hele outfiten...

Oh boy is winter really here. Ser ikke ut til at vinden vil løye noe særlig, det er mørkt og kaldt. usj kjenner at vinterdeppa kryper stadig nærmere. Det blir/er tyngre og tyngre å stå opp om morgen. Så alt for lett å trykke på snooze knappen på klokka og plutselig våkne opp 2 timer etter orginal oppvekking. Det blir ikke tid til så mye egenpleie da.

Og når kvelden kommer og du kommer hjem fra jobb så er ikke energi nivået akkurat på topp. Da blir godstolen og boken prioritert framfor andre ting.

Det betyr at planke challengen ikke har gått så veldig bra den siste uken. Dvs har hatt pause hele uken... challenge = stryk. Men jeg har ikke gitt opp. Kommer sterkere tilbake. Skal finne ny challenge og prøve å fullføre. Det må jo bety litt det og. For å si det sånn. Jeg gikk fra å slite med 20 sekunder til å mestre 1.5 minutter på få dager og det er jeg kjempe fornøyd med. Gir ikke opp planken selv om utfordringen ble avsluttet. Planken er en fantastisk flott mulighet å styrke kjernemusklaturen og bør gjøres på det jevne av absoulutt alle mener jeg.

 

 

 

 

#trening #mote #plankchallenge #winter

Kommentarer

thetestsite

28.01.2014 kl. 08:28
Skoene <3

Annette

28.01.2014 kl. 08:48
thetestsite: I know? skulle veldig gjerne hatt kloa i dem jeg og :) Så lekre
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits